Lakun kanssa pääsimme kevään sairastelun jälkeen kehässäkin pyörähtämään. Kastraation jälkeen käytiin ensin Oulun KV:ssä, Kirsi Niemisen tuomaroimana Laku oli pu-2 valiouroksen jälkeen ja näin ollen sai sertin, hieno "mammansohvamuru" :). Laku oli myös ROP-VET ja pitkän kuuman päivän päätteeksi kävimme läpijuoksemassa BIS-VET kehän ;).

lakuoulu.jpg

Oulu KV 13.7.2014

 

Siikajoellakin käväisimme elokuun alussa, ilma oli taas mitä paras...joskin koiran viileänä pitäminen olikin sitten temppu. Tuomarina oli Juha Putkonen ja Laku oli vet eri1, sa, pu-3 ja ROP-VET. Hienoa :)! Koira laittoi taas tassua toisen eteen upeasti. Todella pitkä ja kuuma päivä odoteltiin BIS-VET kehää, tällä kertaa ei turhaan, sillä Maija Mäkinen sijoitti Lakun sijalle 3. Uskomattoman hyvin Laku jaksoikin esiintyä loppuun saakka.

lakusiikajoki2.jpg

 

lakusiikajoki.jpg

Kotimatkalle :)

 

Elokuulla vielä reissattiin Tampereella ja samalla kävimme Valkeakoskella kaikkien rotujen näyttelyssä, täältä saldoksi jäi vet eri1, VSP-VET. Kaiken kaikkiaan vuonna 2014 kävimme Lakun kanssa vain 6 kertaa näyttelyissä, joista 3xVSP-VET ja 2xROP-VET. Toivottavasti vielä ensi vuonnakin on ilo esittää tätä upeaa herrasmiestä :).

Laku täytti lokakuun 7. päivä 10 vuotta. Mihin aika katoaa? Vasta tämä mustatäpläinen herrasmies oli se pieni pentu joka riippui hihnassa hampailla kiinni! Ihania vuosia on takana ja toivottavasti vielä edessä :).

lakuposeraa.jpg

Laku 10 vuotta :).